ENTERTAINMENT

4+1 Εpωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Hollywood

Από τη Merylin Monroe, μέχρι τον John Travolta
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 Εpωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μεγάλα παιδιά του Hollywood είναι γνωστό ότι είναι άτακτα και συχνά πυκνά προκαλούν αναταραχή στον κόσμο με την άστατη ζωή τους. Εpωτικά τρίγωνα, χωρισμοί, κρυφές σχέσεις, ναρκωτικά, αλκοόλ και διάφορα άλλα παράνομα και περίεργα γεγονότα, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που περιβάλλουν την πραγματικότητα.

Μάλιστα, μερικά από τα σκάνδαλα που προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους, σόκαραν τόσο πολύ τον πλανήτη που κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία. Διαβάστε παρακάτω τα 6 πιο διάσημα εpωτικά σκάνδαλα στο Hollywood που συγκλόνισαν τους πάντες και έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Donald Trump & Stormy Daniels

Ένα από τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα, που έσκασε σαν βόμβα και περιείχε κάποιες... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σeξουαλική ζωή του Προέδρου των ΗΠΑ. Πρωταγωνίστρια σε αυτήν την ιστορία, είναι η ποpνοστάρ Stormy Daniels, η οποία υποστηρίζει ότι ο δικηγόρος του Trump, τη χρημάτισε με το ποσό των 130.000 προκειμένου να μην αποκαλύψει ποτέ και πουθενά τις περιπτύξεις της με εκείνον. Δυστυχώς όμως για τον Πρόεδρο, πολλά βγήκαν στη φόρα και δε μπορεί να τα μαζέψει εύκολα, όπως φαίνεται.

Marilyn Monroe & Αδέρφια Kennedy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να είναι πιο γνωστή η ιστορία του εpωτικού τριγώνου Merilyn - J. Kennedy - Jackie, το πιο σοκαριστικό στην ιστορία όμως, είναι το ότι το αιώνιο σύμβολο του σeξ διατηρούσε παράλληλη σχέση με τους δυο αδερφούς, John F. και Robert F. Kennedy και μάλιστα, εν γνώση τους! 

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της εκείνη την εποχή «την πετούσαν ο ένας στον άλλον σαν ένα κομμάτι κρέας», ενώ μέχρι και σήμερα κυκλοφορεί φήμη που θέλει την ύπαρξη ενός εpωτικού βίντεο με τους τρεις τους, το οποίο όμως δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

John Travolta & Douglas Gotterba

Όταν μαθεύτηκε η εξαετής κρυφή σχέση του Travolta με τον γοητευτικό πιλότο, κορίτσια και γυναίκες που τον λάτρευαν, σίγουρα έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα, το δεσμό αυτόν επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Gotterba στο «National Enguirer», προκαλώντας χαμό και κυρίως έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος χαρακτήρισε «γελοία» τα λεγόμενα του πρώην συντρόφου του. Βέβαια κανείς δεν τον πίστεψε.

Bill Clinton & Monica Lewinsky

Αυτός ο λεκές, κατάφερε να καταστρέψει τελικά την καριέρα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος έτρεφε μια αδυναμία για τις γυναίκες, όπως έγινε εμφανές. Στις 17 Αυγούστου του 1998, ο άτυχος Clinton αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημοσίως, σε απευθείας σύνδεση μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ότι απάτησε τη σύζυγο του, με τον όμορφη βοηθό του, Monica Lewinsky. 

Το μπλε φόρεμα της με τον πασίγνωστο λεκέ, κατάφερε να την κάνει να μείνει στην ιστορία, σαν τη γυναίκα που κατάφερε να καταστρέψει την καριέρα ενός διάσημου πολιτικού σε χρόνο ντετέ.

Woody Allen & Soon-Yi Previn

Ο διάσημος σκηνοθέτης, πριν ακόμα από τις κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση, κατάφερε να μείνει στην ιστορία μέσα από ένα από τα πιο σοκαριστικά εpωτικά σκάνδαλα του αιώνα, όταν απάτησε την τότε σύντροφο του Mia Farrow, με τη θετή τους κόρη. Η κοπέλα ήταν μόλις 19 και εκείνος 54 ετών. 

Το σκάνδαλο όμως πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν ο Allen παντρεύτηκε τη νεαρή γυναίκα, αφού πρώτα χώρισα επεισοδιακά, με τη μητέρα της. Και φυσικά σε όλο αυτό, ήρθαν και προστέθηκαν οι νέες κατηγορίες περί σeξουαλικών παρενοχλήσεων, αποκαλύπτοντας το πόσο έκφυλος είναι και απαντώντας στο ερώτημα για ποιο λόγο τόσοι άνθρωποι της Τέχνης, του γύρισαν την πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 341 / position2: 1315
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb