ΟΜΟΡΦΙΑ

Με ποιο χυμό ενυδατώνει το πρόσωπο της η Scarlett Johansson

Και όμως, χρησιμοποιεί το εν λόγω φρουτοποτό σαν λοσιόν!

Με ποιο χυμό ενυδατώνει το πρόσωπο της η Scarlett Johansson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Scarlett Johansson είναι μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές ηθοποιούς του Χόλυγουντ, που πάντα εντυπωσιάζει τον κόσμο με κάθε της εμφάνιση. Και παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον ανεκπλήρωτο πόθο εκατομμυρίων ανδρών στον πλανήτη, η ίδια επιμένει να παρουσιάζει τον εαυτό της σαν μια γυναίκα όπως όλες οι άλλες.

Μάλιστα, όπως πιθανότατα και εσύ να διατηρείς μια ρουτίνα γύρω από την περιποίηση σου και τη φροντίδα του προσώπου σου, έτσι και αυτή έχει τα δικά της κόλπα που τη βοηθούν να έχει καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Ειδικότερα, λατρεύει όπως ομολογεί τις σπιτικές συνταγές με βάλσαμα και καθαριστικά για το πρόσωπο, τις οποίες συνηθίζει να παρασκευάζει ανελλιπώς. Σύμφωνα δε με όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της, το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί πριν από κάθε εμφάνιση της σε επίσημες εκδηλώσεις, είναι το να εμφανιστούν στο πρόσωπο της σπυράκια ή σημάδια που θα χαλάσουν τη συνολική της εικόνα. Για αυτό λοιπόν και δηλώνει ότι προτιμά να προνοεί για την καθαριότητα του δέρματος της, παρά να αντιμετωπίζει τυχόν ερεθισμούς αφού εμφανιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μιας και θέλει να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες μαζί της, αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό ομορφιάς που την κάνει να δείχνει πάντα κούκλα. Αυτό που κάνει, είναι να παίρνει το χυμό των λεμονιών και ποτίζοντας ένα κομμάτι βαμβάκι, να απλώνει μια ποσότητα του το βράδυ όταν πέσει για ύπνο, πριν από κάθε σημαντική της εμφάνιση.

Η διάσημη ηθοποιός, υποστηρίζει ότι αυτή η πρακτική δίνει αμέσως λάμψη στο πρόσωπο, ακόμα και αν αυτό είναι θαμπό και λιπαρό και εσύ δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις και να δεις αν όντως τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά.

Πάντως, το λεμόνι είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές του δράσεις, είναι επόμενο λοιπόν να καθαρίζει καλά το δέρμα, χάρη στα ισχυρά φυσικά του χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 345 / position2: 1096
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb