ENTERTAINMENT

Eurovision 2018: Ο τελικός και η μάχη της Ελένης Φουρέιρα

Συνεχής ενημέρωση και όσα συμβαίνουν

Eurovision 2018: Ο τελικός και η μάχη της Ελένης Φουρέιρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ώρα έφτασε για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2018. Μπορεί η Ελλάδα να μην συμμετέχει απόψε το βράδυ, ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελένη Φουρέιρα φλερτάρει με την κορυφή!

Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού Eurovision 2018 θα διεξαχθεί απόψε με τη συμμετοχή 26 χωρών στην Altice Arena της Λισαβόνα.Οικοδέσποινες της βραδιάς θα είναι οι Filomena Cautela, Silvia Alberto, Daniela Ruah και Catarina Furtado.

Με την Ελληνική συμμετοχή εκτός τελικού, το βλέμμα των απανταχού Ελλήνων είναι στραμμένο στην Ελένη Φουρέιρα, που θα εμφανιστεί για την Κύπρο στην 25η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελικός της 63ης Eurovision θα μεταδοθεί στις 10 μμ από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD. Η ραδιοφωνική μετάδοση θα γίνει από το «Δεύτερο Πρόγραμμα» και τη «Φωνή της Ελλάδας», καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV. Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση και στον τελικό της Eurovision, θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη. Η Ολύνα Ξενοπούλου, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το «Δεύτερο Πρόγραμμα» και τη «Φωνή της Ελλάδας», θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Οι 26 χώρες που θα βρεθούν στον αποψινό τελικό: Αυστρία, Εσθονία, Κύπρος, Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Σερβία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σουηδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Σλοβενία, Ολλανδία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Παπαρίζου, νικήτρια της Eurovision το 2005!

Καλημέρα σε όλους!!! ☀️ Σήμερα έχω ξυπνήσει με υπέροχη διάθεση γιατί απόψε είναι ο τελικός της Eurovision!! Θέλω όλοι μαζί να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Ελένη μας!!! 🇨🇾 @foureira Γιατί τους αξίζει!!! Alex.... du är så fantastisk!! @alexpmusic_ ❤️#eurovision #eurovision2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ξεσηκώσει κάθε φορά που τραγουδά το κοινό, ακόμη και στις πρόβες. Δείτε τι γίνεται στο στάδιο!

Το πρώτο της βραβείο για σήμερα... To Artistic Award!

Τελευταία εξέλιξη : η @foureira πήρε το artistic award από όλους τους commentators της φετινής @eurovision #2018 . Cyprus 12 points . #tagsforlikes #allaboard #eurovisioncyprus2018 #cyprus #foureira #commentators #award #grandfinal #eurovisioncy #eurovisioncyprus #teamcyprus #fuego #instagram #cyprus12points

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) στις

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ζήτησε να συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα!

Τελευταία εξέλιξη: ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου μαζί με το σύζυγο του ζήτησαν να γνωρίσουν την @foureira στα παρασκήνια και της ευχήθηκαν «καλή επιτυχία». Cyprus 12 points . #allaboard #eurovisioncyprus2018 #cyprus #tagsforlikes #teamcyprus #fuego #esc2018 #tags #foureira #elenifoureira #eurovisioncy #instagram #instapic #cyprus #luxembourg #primeminister #primeminusterofluxemburg #artist #12points

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) στις

To opening act

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

EΣΘΟΝΙΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΣΕΡΒΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

AΛΒΑΝΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΤΣΕΧΙΑ

ΔΑΝΙΑ

AYΣΤΡΑΛΙΑ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΜΟΛΔΟΒΙΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

ΙΣΡΑΗΛ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΙΤΑΛΙΑ

Τα δωδεκάρια της Κύπρου

12 points από Λευκορωσία, από Μάλτα, από Ισπανία, από Σουηδία, από Ιρλανδία, από Eλλάδα.

Νικήτρια χώρα το Ισραήλ για το διαγωνισμό της Eurovision 2018 και δεύτερη η Κύπρος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 310 εβδομάδες
Eurovision: Πρώτo το Ισραήλ, 2η η Κύπρος
Η μάχη της Ελένης Φουρέιρα - Θρίλερ η ψηφοφορία!
Περισσότερα Θέματα Entertainment
60 / position1: 201 / position2: 603
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb