ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
QUIZ

Διάλεξε μια καρέκλα να ξεκουραστείς και θα μάθεις κάτι για το χαρακτήρα σου

Ένα τεστ προσωπικότητας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάλεξε μια καρέκλα να ξεκουραστείς και θα μάθεις κάτι για το χαρακτήρα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τεστ προσωπικότητας... για καθιστούς! Εσείς πού κάθεστε αν έχετε τις εξής επιλογές - ένα σκαμπό, μία πολυθρόνα, μια καρέκλα, μια κουνιστή πολυθρόνα...

Aν κάθεστε σε σκαμπό

Είστε συμπονετικοί και ευγενικοί, και έχετε μια ζωή που ταιριάζει γάντι με το γούστο σας! Προσφέρετε άνεση σε όλους γύρω σας, που σημαίνει ότι όλοι έρχονται σε σας για να λύσουν τα προβλήματά τους. Επειδή είστε τόσο ευγενικοί, δυσκολεύεστε να πείτε όχι, ακόμα και όταν ξέρετε ότι οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κουνιστή πολυθρόνα

Έχετε μεγαλώσει τόσο πολύ σαν άτομο και έχετε γίνει πραγματικά η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Είστε αγαπητός και πάντα ψάχνετε το καλό στους ανθρώπους. Βάζετε πρώτα τους άλλους και πάντα σκέφτεστε τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά μην ξεχάσετε να φροντίσετε και τον εαυτό σας - δεν μπορείτε πάντα να βάζετε πρώτα τους άλλους!

Αν κάθεστε σε καρέκλα

Είστε φιλόδοξοι και ιδεαλιστές. Ξέρετε πώς να δουλέψετε σκληρά, αλλά ο καλύτερος τρόπος να παρακινηθείτε με κάτι είναι να εμπλακείτε σε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ. Προσπαθείτε πάντα να βλέπετε το καλο στους ανθρώπους, ακόμα και όταν άλλοι σας απογοητεύουν.

Αν επιλέξετε πολυθρόνα

Όταν οι φίλοι καλούνται να σας περιγράψουν με μια λέξη, λένε όλοι το ίδιο πράγμα: είστε θαρραλέοι! Όλοι έχουμε περάσει κάποιες πολύ σκληρές εμπειρίες στη ζωή μας, αλλά πάντα βλέπετε το καλό σε κάθε κατάσταση και δείχνετε στον κόσμο ένα γενναίο πρόσωπο αντί να απομακρύνεστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 221 / position2: 606
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb