ENTERTAINMENT

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε το Instagram

Ένα πάγιο αίτημα των χρηστών θα γίνει πραγματικότητα

Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2018
Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε το Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Instagram έχει συχνά κατηγορηθεί για τις συχνές αλλαγές που κάνει στην εφαρμογή, προσθέτοντας ενίοτε και λειτουργίες που δεν θέλει κανένας χρήστης (λέγε με "ανακατεμένο timeline φωτογραφιών"). Αντιθέτως υπήρχαν αλλαγές που ολοι ζητούσαν αλλά η εταιρία πεισματικά έκανε πως δεν ακούει. 

Για παράδειγμα σχεδόν όλοι έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις ή να αντιγράψεις τις φωτογραφίες του λογαριασμού σου. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν ενσωμάτωση του κώδικα ή print screen.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Εφαρμόζοντας τη νέα κοινοτική οδηγία για τα προσωπικά δεδομένα, τη γνωστή σε όλους GDPR, οι εταιρίες τεχνολογίας υποχρεώνονται να είναι πιο διαφανείς σε σχέση με τα στοιχεία των χρηστών που συλλέγουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δυνατότητα για download θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες Iphone και Android. Όπως όλα δείχνουν έχει ήδη ενσωματωθεί στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, εδώ και λίγες ώρες.. Με ανάλογο τρόπο όπως και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram θα στέλνει με mail ένα σύνδεσμο που θα επιτρέπει να κατεβάζουμε τις φωτογραφίες μας. Μόνο που όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική οθόνη, το Instagram προειδοποιεί ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουμε 48 ώρες.

Εκτός από όλες τις φωτογραφίες του κάθε χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει όλα σου τα stories, τα likes, τις αναζητήσεις, τα μηνύματα και τη λίστα όσων ακολουθείς και σε ακολουθούν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 292 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb