ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δείξε μου το εσώpουχό σου να σου πω ποια είσαι

Κάθε μας επιλογή υποδηλώνει κάτι για τον χαρακτήρα μας

Δείξε μου το εσώpουχό σου να σου πω ποια είσαι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε μας επιλογή υποδηλώνει κάτι για τον χαρακτήρα μας. Ακόμη και τα εσώρουχα!

String

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνοι που φορούν πάντα ένα String μπορούν εύκολα να εξισορροπήσουν ανάμεσα σε καταστάσεις. Απολαμβάνουν το σeξ και φροντίζουν πάντα να διασκεδάζουν. Αυτά τα άτομα είναι άνετα με το σώμα τους και είναι πρόθυμα να αποκαλύψουν τμήματα του εαυτού τους ψυχικά και σωματικά.

T-String

Ένα σκανδαλώδες εσώpoυχο, γενικά προορίζεται για άτομα που είναι εξαιρετικά άνετα με το σώμα τους. Αυτές που το φορούν είναι ανεξάρτητες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπονται να δείξουν όσα τους χάρισε η φύση.

Hipster

Τα hipsters φοριούνται συνήθως από κορίτσια που είναι ήσυχα, σκεπτόμενα και καμιά φορά μοναχικά. Τείνουν να κρατούν για τον εαυτό τους τις ομορφιές τους, αλλά μπορούν επίσης να είναι κοινωνικά και εξωστρεφή.

Cheeky

Το κολακευτικό εσώρουχο φοριέται συνήθως από εκείνες που είναι αστείες, έξυπνες και σε εγρήγορση. Έχουν μια γρήγορη απάντηση σε ένα αστείο και η αγάπη τους για τη ζωή είναι γοητευτική και παιχνιδιάρικη.

Μπικίνι

Τα μπικίνι φοριούνται συνήθως από εκείνες που είναι αθλητικές, εξωστρεφείς και εντάξει με τον εαυτό τους. Αυτές οι γυναίκες μπορούν να είναι σέξι και παιχνιδιάρες, αλλά και πρακτικές και σοβαρές ταυτόχρονα. 

Ψηλόμεσο (ρετρό)

Αγαπούν το σπίτι, τη μουσική, το καλό φαγητό. Μπορούν εύκολα να βοηθήσουν το διπλανό τους, έχουν μεγάλες αντοχές και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τις αρνητικές σκέψεις άλλων ανθρώπων.

Thong

Αυτά τα εσώpoυχα φοριούνται από γυναίκες που έχουν κίνητρα, είναι φιλόδοξες και έχουν στόχο να πετύχουν. Το να μην είναι άνετες δεν τις ενοχλεί, όπως δεν τις ενοχλεί να ξεβολευτούν αν ξέρουν πως έτσι θα πετύχουν τους στόχους τους! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
20 / position1: 82 / position2: 229
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb