TRUE STORIES

Μετά από πολλές επεμβάσεις, το μωρό που γεννήθηκε με υδροκεφαλία ζει μια φυσιολογική ζωή

Ο μικρός Parker έγινε καλά

Μετά από πολλές επεμβάσεις, το μωρό που γεννήθηκε με υδροκεφαλία ζει μια φυσιολογική ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι περισσότεροι γονείς είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν την ευημερία του παιδιού τους. Δυστυχώς, αυτό μόνο δεν είναι πάντα αρκετό, και κάποιες φορές η ζωή μας εκπλήσσει πολύ δυσάρεστα.

Όταν ο Crysie και ο Ryan Grelecki ανακάλυψαν ότι πρόκειται να αποκτήσουν μωρό, ήταν ενθουσιασμένοι. Όμως πριν γεννηθεί, οι γιατροί τους ενημέρωσαν για την υγεία του εξηγώντας πως θα γεννηθεί με υδροκεφαλία. Όμως αποφάσισαν να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη και να ευχηθούν για το καλύτερο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2008, ο μικρός Parker γεννήθηκε όντως με υδροκεφαλία.

Ενώ σε φυσιολογική γέννηση το μυαλό καταλαμβάνει το 90-95% της κρανιακής κοιλότητας του μωρού, ο εγκέφαλος του μικρού Parker καταλάμβανε κάτι λιγότερο από το 5% του κρανιακού χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ήμουν δίπλα του όλη την ώρα, μιλώντας σε αυτόν, κρατώντας το χέρι του, κάνοντας διαρκώς προσευχές. Αυτή η αγάπη άνευ όρων με γέμιζε και ταυτόχρονα ένιωθα απίστευτα ανήμπορος, είχα ένα μωρό που με χρειαζόταν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι 'αυτό ", δήλωσε ο Ryan Grelecki, ο πατέρας του Parker.

Αμέσως μετά τη γέννησή του, ο Parker μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για θεραπεία. "Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι αναγνώρισαν πόσο σπουδαίο είναι το παιδικό νοσοκομείο και πόσο αναγκαίο είναι για τα παιδιά και πόσο απαραίτητο είναι. Σε ένα νοσοκομείο που δεν εξειδεικεύεται σε παιδιά οι γιατροί δεν γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και αυτό το ανακαλύψαμε μετά από την εμπειρία μας".

Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στην οποία είχε αποβάλλει το υπερβολικό υγρό του, το κρανίο του Parker ήταν απαλλαγμένο από πίεση και ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς του. Άρχισε η θεραπεία στο σπίτι και από τότε, το μωρό άρχισε να μεγαλώνει.

Σήμερα ο μικρός δε μοιάζει στο μωράκι που ήταν όταν γεννήθηκε. Μεγαλώνει φυσιολογικά και είναι πολύ... αγαπησιάρης, κοινωνικός και μιλάει συνεχώς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 553 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb