ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η Mariah Carey γράφει βιβλίο για την εμπειρία της με τις ψυχολογικές διαταραχές

Γιατί αν δεν έχουν οι star ψυχολογικά προβλήματα ποιος θα έχει;

Η Mariah Carey γράφει βιβλίο για την εμπειρία της με τις ψυχολογικές διαταραχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υπέροχο πλάσμα και βασίλισσα των πάντων, Mariah Carey, αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι με διπολική διαταραχή τύπου II, από το 2001 όπου έγινε η επίσημη διάγνωση του, μέχρι και σήμερα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όλο αυτά τα χρόνια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της. Μπορεί όλος ο απλός κόσμος να έβλεπε τη λαμπερή της εικόνα και να θεωρούσε ότι η Mariah ζει τρισευτυχισμένη, στην πραγματικότητα όμως εκείνη ζούσε με τον φόβο να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως η ίδια είπε σε συνέντευξη της, δούλευε ασταμάτητα, για πάρα πολλές ώρες και αυτό την έκανε να αντιληφθεί ότι βίωνε μια μορφή μανίας, μέχρι που τελικά έπεσε σε κατάθλιψη. Μάλιστα, περιγράφοντας αυτήν τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της, ανέφερε ότι η κατάθλιψη σε εκείνην εκδηλωνόταν με την απουσία ενέργειας, ενώ ένιωθε συνέχεια μόνη και λυπημένη, ακόμα και γεμάτη ενοχές, πιστεύοντας ότι δεν έβαζε τα δυνατά της για την καριέρα της.

Προκειμένου να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό της, αλλά και θέλοντας να αποτάξει το στίγμα των ψυχολογικών διαταραχών η Mariah αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία της, ευελπιστώντας ότι οι ασθενείς τέτοιων παθήσεων θα νιώσουν λιγότερο μόνοι.

Επιπλέον, τονίζει ότι αυτές οι νόσοι δεν ορίζουν τον άνθρωπο και ότι οι ασθενείς θα πρέπει να παλέψουν για να μην τις αφήσουν να τους ελέγχουν και να τους ορίζουν, όπως έκανε και εκείνη.

Μπράβο Mariah!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 220 / position2: 664
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb