ENTERTAINMENT

Δεν θα πιστέψετε το εξωφρενικό ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ευχαριστημένο πελάτη

Η «φιλία» που ανέπτυξαν πρέπει να ήταν πολύ ισχυρή...

Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2018
Δεν θα πιστέψετε το εξωφρενικό ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ευχαριστημένο πελάτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να γνωρίζονταν μόλις λίγους μήνες, αλλά η «φιλία» που ανέπτυξαν πρέπει να ήταν πολύ ισχυρή, αφού μεταφράστηκε σε ένα «δωράκι» εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Ο λόγος για την 34χρονη Βερόνικα Μπέκαμ, η οποία κληρονόμησε από έναν ευχαριστημένο πελάτη της το υπέρογκο ποσό των 223.000 δολαρίων, που περιλάμβανε την αποζημίωση της ασφάλειας ζωής του αλλά και τις οικονομίες μιας ζωής.

Η χυμώδης 34χρονη γνώρισε τον 50χρονο διευθυντή εταιρείας IT, Μίκι Λιου στο στριπ κλαμπ όπου εργαζόταν στο Ατλάντικ Σίτι, τον Ιούλιο του 2014. Όπως η ίδια ισχυρίζεται έγιναν αμέσως φίλοι και αυτά τα αγνά - όπως αναφέρει - συναισθήματα έκαναν τον διαβητικό, χρόνια αλκοολικό και καρδιοπαθή άνδρα να την ορίσει μοναδική κληρονόμο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αδερφή του Λιου προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκτέλεση της διαθήκης, επισημαίνοντας ότι η 34χρονη είναι μια γυναίκα συνηθισμένη στο να εξαπατά άνδρες και να τους πείθει να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει. Όπως επισήμανε το δικαστήριο, η στρίπερ «εκμεταλλεύτηκε το πόσο ευάλωτος αισθανόταν ο αδερφός της» για να τον βάλει στο τσεπάκι της, ενώ μετά την αλλαγή της διαθήκης του αποκαλύφθηκε η αδιαφορία της για εκείνον.

«Μου λείπεις. Διατί δεν σηκώνεις πια το τηλεφωνο; Δεν έχεις επιδιορθώσει τη βλάβη; Αν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα πες μου, δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου», της έγραφε ο άνδρας σε ένα από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Έναν μήνα μετά, ο Λιου βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Πάντως η ίδια η Μπέκαμ αρνείται ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τον 50χρονο και ισχυρίζεται ότι αυτό που τους συνέδεε από την αρχή ήταν μια αγνή και ανθεκτική φιλία.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 167 / position2: 735
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb