CELEBS

Ποιοι είναι οι τρεις αποψινοί υψηλοί φιλοξενούμενοι του MasterChef

Όταν τους αντίκρισαν οι παίκτες έμειναν άφωνοι

Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2018
Ποιοι είναι οι τρεις αποψινοί υψηλοί φιλοξενούμενοι του MasterChef

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι έξι καλύτεροι του διαγωνισμού αφήνουν πίσω τους την άγρια φύση και κατευθύνονται στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Η τελευταία ομαδική δοκιμασία της σεζόν θα αποδειχτεί δυσκολότερη από όλες όσες έχουν προηγηθεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι τρεις επίτιμοι καλεσμένοι τους, Φανή Σπυριδάκη, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Απόστολος Τραστέλης- διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της εστίασης – ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν ένα μενού τριών πιάτων υψηλής γαστρονομίας, ικανό να σταθεί σε ένα λαμπερό γεύμα.

H Φανή Σπυριδάκη είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις στον χώρο της εστίασης και η γυναίκα πίσω από την πάντα ξεχωριστή διακόσμηση του αθηναϊκού Noel, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι κριτικός γεύσης στο Αθηνόραμα, ενώ ο Απόστολος Τραστέλης είναι ο άντρας που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το κορυφαίο εστιατόριο της πρωτεύουσας, την Σπονδή.

Οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικά αυξημένες. Και η νίκη θα είναι καθοριστική για την πορεία των μελών της ομάδας, που θα την κερδίσει, προς την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ το trailer του 73ου επεισοδίου MasterChef:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 565 / position2: 1064
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb