Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΚΑΙ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE ENTERTAINMENT

Το βιβλίο που «καίει» την Meghan Markle με τις αποκαλύψεις της αδερφής της

Η αδερφή της ετοιμάζει τη βιογραφία της

Το βιβλίο που «καίει» την Meghan Markle με τις αποκαλύψεις της αδερφής της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Meghan είναι η μοναχοκόρη του Tom Markle και της Doria Radlan. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Η ηθοποιός έχει δύο αδέλφια από τον πατέρα της και την πρώτη του γυναίκα, ένα εκ των δύο ονομάζεται Samantha Grant.

Η Samantha είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από την Meghan, είναι πρώην ηθοποιός και μοντέλο της οποίας η καριέρα, δυστυχώς, τελείωσε όταν διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Πρόσφατα, η Samantha ανακοίνωσε στο Twitter ότι γράφει ένα βιβλίο για την αδελφή της. Ο τίτλος του είναι το "Ημερολόγιο της αδελφής της Πριγκίπισσας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα πρόσφατα σχόλιά της σχετικά με την αδελφή της, η Meghan όπως φαίνεται έχει αρχίσει να ανησυχεί. "Είναι αλήθεια ότι γράφω ένα βιβλίο" είπε η Samantha σε συνέντευξή του στο Good Morning Βritain. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που η Meghan αποκάλυψε τη σχέση της με τον Harry, η Samantha άρχισε να εμφανίζεται στον τύπο και να μιλά για την αδερφή της αποκαλύπτοντας διάφορα οικογενειακά ζητήματα. Επιπροσθέτως, χαρακτήρισε την Meghan τυχοδιώκτρια, και ακατάλληλη για να είναι μέλος της Βασιλικής Οικογένειας.

Τέλος ανέφερε πως όταν ζήτησε βοήθεια από την ίδια, εκείνη την αρνήθηκε κόβοντας κάθε δεσμό και επικοινωνία. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα αναφερθούν στο βιβλίο της... 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 210 / position2: 582
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb