SKIN CARE

Μάθε και εσύ την τέλεια συμβουλή της Miranda Kerr για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Είναι το καλύτερο μυστικό ομορφιάς που έχει αποκαλύψει ως τώρα!

Μάθε και εσύ την τέλεια συμβουλή της Miranda Kerr για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Miranda Kerr είναι μια πολύ εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα, που πολύ συχνά δε διστάζει να μοιραστεί τη ρουτίνα που ακολουθεί σχετικά με την περιποίηση και την ομορφιά.

Τι και αν έχει δώσει άπειρες και χρήσιμες συμβουλές, τώρα φαίνεται πως έκανε την υπέρτατη αποκάλυψη, καθώς είπε στις fan της τον καλύτερο τρόπο για να απομακρύνουν την κυτταρίτιδα από το κορμί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως θα μπορούσε άλλωστε να συγκαταλέγεται μέσα στα πιο δημοφιλή και ακριβοπληρωμένα μοντέλα, αν δεν είχε δουλέψει με το σώμα και το πρόσωπο της; Αυτά που της χαρίζουν όμως τέλεια όψη στο δέρμα, δεν είναι  μόνο η καλή διατροφή και η άσκηση, άλλα μια καθημερινή και απλούστατη συνήθεια, που μπορείς άνετα να υιοθετήσεις και εσύ.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η 34χρονη Miranda, αυτό που κάνει για να εξασφαλίσει το τέλειο δέρμα, είναι να βουρτσίζει καθημερινά όλο της το σώμα, από την κορυφή, ως τα νύχια κυριολεκτικά. Χρησιμοποιεί μια στεγνή βούρτσα, από φυσική τρίχα και κάνει μασάζ σε όλη την επιφάνεια του δέρματος της, ξεκινώντας από τους αστραγάλους και φτάνοντας μέχρι και το λαιμό. Με αυτήν την τακτική, όχι μόνο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από επιδερμίδα της, αλλά βοηθά στη βελτίωση του αίματος στον οργανισμό της. 

Η σωστή αιμάτωση είναι αυτή που εμποδίζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και έτσι εκείνη καταφέρνει να δείχνει πάντα τέλεια και φρέσκια.

Μη χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, μιας που το καλοκαίρι σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του, ξεκίνα από σήμερα την πρακτική της Miranda και ανέδειξε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 199 / position2: 474
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb