ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H παρέα που έστησε το πιο διασκεδαστικό camping στην Ελλάδα

Εναλλακτικές διακοπές και glamping σε ένα «NISI»

H παρέα που έστησε το πιο διασκεδαστικό camping στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει η ζωή σου! Κι αυτό μπορούν να στο πουν ο Ελπιδοφόρος, ο Γιώργος, ο Φίλιππος και ο Τάσος, δηλαδή η παρέα που έστησε το ΝISI, το κάμπινγκ πολυχώρο στην Φθιώτιδα.

Ο καθένας από διαφορετικές δουλειές και διαφορετικές εμπειρίες, ήρθε και "έδεσε" υπέροχα στο πρότζεκτ που υπόσχεται διακοπές γεμάτες δραστηριότητες, νέες εμπειρίες και πολλή διασκέδαση.

Ενας Πολυχώρος που συνδέει όλες τις ηλικίες, προσφέροντας μοναδικές και εναλλακτικές εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mόλις άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, και μιλήσαμε με έναν εκ των ιδιοκτητών, τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη, για να μάθουμε λίγα παραπάνω για τη νέα μόδα, το glamping!

Πως αποφασίσατε να φτιάξετε το NISI;

Μετά από 4-5 χρόνια δουλειάς, ταξιδιών και εθελοντικών πρότζεκτ, με τη Δώρα, και την εθελοντική μας ομάδα Wheeling2help, σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, αποφασίσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα να βρούμε ένα μέρος όπου θα στεγάσουμε τα όνειρά μας και όλες τις όμορφες ιδέες που είδαμε σε αυτά τα υπέροχα μέρη. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο, ναι μεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κόσμο από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να του προσφέρουμε ξεχωριστά ερεθίσματα σε μικρούς και μεγάλους, που αφορούν αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον, εθελοντισμό, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και άλλες όμορφες δράσεις!

Πόσο καιρό σας πήρε να το οργανώσετε;

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα γυροέφερνε στο μυαλό μας για κανα δυο χρόνια, αλλά η υλοποίηση της, τουλάχιστον το αρχικό στάδιο, πήρε μόλις 3 - 4 μήνες!
Αυτό έγινε βέβαια καθώς ο ένας από τους 4 της παρέας, ο Γιώργος, είναι ο μηχανικός της καρδιάς μας, και κατάφερε να μεταμορφώσει το χώρο από ένα αρκετά παρατημένο μέρος σε ένα στολίδι που όμοιό του δε βρίσκεις μονάχα εκτός Ελλάδας.

Tι ιστορία κουβαλά ο καθένας πίσω του και κατέληξε στο NISI;

Όπως προείπα, είμαστε 4 που διαχειριζόμαστε το χώρο. Είναι ο Γιώργος που ασχολείται με όλα τα κατασκευαστικά, τα της συντήρησης, αλλά και τη γενικότερη οικονομική διαχείριση, είναι ο Φίλιππος, γυμναστής και βασιλιάς της άμμου, που ασχολείται με όλα τα αθλητικά δρώμενα στο χώρο, ο Τάσος, ο ντόπιος της παρέας, ο οποίος είναι χρόνια στο χώρο της εστίασης, και ασχολείται με το καφέ και το εστιατόριο, και τέλος είμαι εγώ, ο Ελπιδοφόρος, που από το πρωί ως το βράδυ οργανώνω όμορφες εκδηλώσεις, είμαι υπεύθυνος στο κομμάτι της διαμονής καθώς και της επικοινωνίας γενικότερα! Είναι αρκετά μεγάλο πρότζεκτ με πολλές προοπτικές, και η αγάπη και στήριξη του κόσμου, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να ανεβάζουμε τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά!

Και τι μπορεί να κάνει κανείς εκεί πέραν της διαμονής στο χώρο;

Είναι ένας πολυχώρος με όλη τη σημασία της λέξης, στον οποίο μάλιστα μπορεί κάποιος να μείνει. Στο χώρο μας, πέρα από τις μοναδικές επιπλωμένες σκηνές Bell Tents, λειτουργεί εστιατόριο, καφετέρια, παιδότοποι για όλες τις ηλικίες, γήπεδα beach volley/beach tennis, πίστα survivor, open gym, αίθουσες για ομαδικά προγράμματα, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, λαχανόκηπος, θερινό σινεμά, και άλλα πολλά.

Αυτό που κάνει το NISI ξεχωριστό είναι οι εκδηλώσεις του για όλες τις ηλικίες.

Για παράδειγμα, ένα απόγευμα στο χώρο μπορεί ταυτόχρονα να γίνεται, μια παρουσίαση κρασιού στο καφέ, μια παρουσίαση βιβλίου στο χώρο εκδηλώσεων, ένα τουρνουά beach volley στα γήπεδα, μαθήματα ρομποτικής για παιδιά σε αίθουσα, μάθημα pilates για μεγαλύτερους, και πολλά ακόμη που συνεχώς ανεβάζουμε στο πρόγραμμα εκδηλώσεών μας!

Και φυσικά να αναφέρουμε και όλες τις υπέροχες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να κάνει εκτός NISIου, όπως kitesurf στο Φάρο, έναν από τους top προορισμούς στη Μεσόγειο, ποδηλατάδα με φανταστική διαδρομή παραλιακά, βόλτα με το καγιάκ στα εξωτικά Λιχαδονήσια, επίσκεψη στο οινοποιείο Μελά στον Αχινό, και η λίστα δεν τελειώνει!

Το glamping είναι η νέα μόδα! Γιατί να το προτιμήσει κανείς;

Όλοι μας πλέον έχουμε ανάγκη να έχουμε όλο και περισσότερη επαφή με τη φύση.
Βέβαια είναι αρκετός κόσμος, που δε μπορεί τα ζουζούνια, να κοιμάται στο έδαφος, κλπ. Το Glamping λοιπόν συνδυάζει την επαφή με τη φύση, πάντα με άνεση και στυλ! Οι επιπλωμένες σκηνές Bell Tents μας, έχουν κρεβάτια, υπέροχη διακόσμηση, ρεύμα, υπέροχο κηπάκο με θέα τη θάλασσα, και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τη διαφορά πως είσαι όμως μέσα στο πράσινο, ανάμεσα στα δέντρα και η αίσθηση είναι μοναδική!

Υoga Retreat, τουρνουά τένις, Erasmus party, συγκομιδή ελιάς, θερινό σινεμά, παρουσιάσεις βιβλίων έως και διαγωνισμός τραγουδιού είναι μόνο μερικά από τα αμέτρητα που μπορείς να κάνεις εκεί

Πώς επιλέξατε τη Φθιώτιδα;

Οι Ράχες είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος στο κέντρο της Ελλάδας, ακριβώς στη μέση Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και βολεύει πολύ γεωγραφικά για πανελλαδικές συναντήσεις και εκδηλώσεις. Έχουμε μεγαλώσει εδώ και η αλήθεια είναι πως έχει μια ξεχωριστή ενέργεια η περιοχή. Οι τοπικοί φορείς και ο κόσμος εδώ μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας τιμά ιδιαίτερα αυτό. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι πως καθημερινά βάζουμε πολύ αγάπη και μεράκι στον χώρο για να το φτάσουμε εκεί που του αξίζει και σιγά σιγά θα δημιουργήσουμε έναν υπέροχο κόσμο, τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε!

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
16 / position1: 215 / position2: 568
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb