SKIN CARE

Το συστατικό που πρέπει να έχουν τα καλλυντικά σου

Η μάχη με τον χρόνο είναι μια μάχη δύσκολη!

Το συστατικό που πρέπει να έχουν τα καλλυντικά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μάχη με τον χρόνο είναι μια μάχη δύσκολη!

Πολλά συστατικά ισχυρίζονται ότι αυξάνουν την ταχύτητα κυτταρικού κύκλου και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αλλά παρατηρούμε ότι ένα συγκεκριμένο συστατικό εμφανίζεται όλο και περισσότερο! Μιλάμε για το Q10.

Το συνένζυμο Q10 είναι υπεύθυνο για την κυτταρική παραγωγή ενέργειας και ενισχύει τη δράση των αντιοξειδωτικών.

Θεωρείται καρδιοπροστατευτικό, ανοσοδιεγερτικό και μειώνει την ημικρανία. Βρίσκεται σε τροφές όπως το κρέας, τα λιπαρά ψάρια και τα δημητριακά ολικής άλεσης. 

Ενώ το CoQ10 μπορεί να αφομοιωθεί για ενέργεια, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου! Τι μπορεί να κάνει για σένα;

  1. Να ενεργοποιήσει την κυτταρική δραστηριότητα. Αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση βλαβών και για υγιή κύτταρα του δέρματος. Τα ενεργά κύτταρα της επιδερμίδας ξεφορτώνονται εύκολα τις τοξίνες και μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά. Όταν το δέρμα σας ωριμάσει, όλες αυτές οι διαδικασίες επιβραδύνονται, και έτσι γίνεται το δέρμα θαμπό και ζαρωμένο.
  2. Να μειωθεί η βλάβη από τον ήλιο: Το δέρμα έχει υποστεί βλάβη από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, η οποία αποτελεί πηγή ελεύθερων ριζών, που μπορούν να βλάψουν το DNA των κυττάρων.
  3. Βοηθά στο δέρμα να φαίνεται πιο ροδοκόκκινο.
  4. Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 65 / position2: 697
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb