ΜΟΔΑ

Αυτό είναι το μαγιό που θα φορέσουν όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι!

Δες το πρώτη και δοκίμασε το

Αυτό είναι το μαγιό που θα φορέσουν όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι μπορεί ακόμα να αργεί λιγάκι, όμως είναι γνωστό ότι οι τάσεις για τα μαγιό και τα αξεσουάρ παραλίας έχουν κάνει από τώρα την εμφάνιση τους. 

Όσο για αυτό το καλοκαίρι, αν είσαι από εκείνες που δεν προτιμούν τα αποκαλυπτικά μαγιό, τύπου Brazilian και ολόσωμα με σκισίματα παντού, φέτος θα είναι η χρονιά σου, μιας και στη μόδα θα έρθουν μαγιό με περισσότερη κάλυψη, αλλά και... μανίκια!

Όπως φαίνεται, την τιμητική της έχουν αυτήν τη χρονιά τα μαγιό τύπου surfer, τα οποία είναι είτε μονόχρωμα, είτε με παιχνιδιάρικα prints που θα σου θυμίσουν τη Χαβάη και την Καλιφόρνια και τα οποία καλύπτουν αρκετά το σώμα, αλλά και προσφέρουν αρκετή σταθερότητα στο κράτημα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μιας και το τελευταίο διάστημα η μόδα θέλει τα surfer girls στο επίκεντρο, αφού το style τους θεωρείται απίστευτα hot right now, οι σχεδιαστές δεν θα μπορούσαν να μη δημιουργήσουν μαγιό εμπνευσμένοι από τα κύματα, τον ήλιο, την αλμύρα και τις... σανίδες.

Ολόσωμα ή μπικίνι, με φερμουάρ, πολύχρωμα prints, μανίκια ή κουμπιά, τα surfer μαγιό θα κατακλύσουν της παραλίες του καλοκαιριού του 2018. Ετοιμάσου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 183 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb