CELEBS

Η Melissa McCarthy έχασε 35 κιλά και κατέπληξε τους fan της

Η αγαπημένη κωμικός και η δίαιτα που χρησιμοποίησε

Η Melissa McCarthy έχασε 35 κιλά και κατέπληξε τους fan της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγαπημένη κωμικός Melissa McCarthy έγινε γνωστή από τις σειρές «Gilmore Girls» και «Mike and Molly». Αργότερα κατάφερε να περάσει και στο σινεμά, όπου την είδαμε σε αθυρόστομους ρόλους, τους οποίους αγκάλιασε το κοινό. Είχε πάντα παραπανίσια κιλά, όμως ποτέ δεν έδειξαν να την πειράζουν, μην θέλοντας να συμμορφωθεί με τα στάνταρ του Χόλυγουντ.

Σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, ηθοποιοί με παραπανίσια κιλά, έτρεξαν να τα ξεφορτωθούν μετά τον πρώτο μεγάλο ρόλο τους. Αλλά η Melissa McCarthy, δεν έδειξε να νοιάζεται, βρίσκοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους και βοηθώντας και άλλους ηθοποιούς, να μην απορρίπτονται από τα στούντιο παραγωγής λόγω εμφάνισης. Δεν σταμάτησε βέβαια εκεί αφού κυκλοφόρησε την δική της σειρά plus-size ρούχων, όταν οι μεγάλοι σχεδιαστές απέτυχαν να της δώσουν ένα φόρεμα για τα βραβεία των Όσκαρ!

Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχασε 35 κιλά. Και δεν ήταν λόγω πίεσης από το Χόλυγουντ, αλλά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Αποφάσισε να αδυνατίσει για έναν ρόλο που ήθελε πολύ. Θα υποδυθεί λοιπόν την συγγραφέα και πλαστογράφο Lee Israel στην ταινία «Can You Ever Forgive Me?». Και με σκοπό να της μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται, αποφάσισε να αδυνατίσει.

Ο ρόλος αυτός θα είναι και ο πρώτος ρόλος που δεν θα είναι αμιγώς κωμικός, αφού η ταινία είναι ένα βιογραφικό δράμα με ελάχιστα κωμικά στοιχεία. Η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη και κατέπληξε τους φαν της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To 2017, το περιοδικό Forbes την κατέταξε στην 4η θέση με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς (18 εκατ. δολάρια).

Η McCarthy έκανε μια κετογενική δίαιτα, που πλέον δεν θεωρείται αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για μια χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή, πλούσια σε καλό λίπος και μέτρια πρωτεΐνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσεις κιλά γρήγορα, με το σώμα να «αναγκάζεται» να κάψει λίπος και όχι υδατάνθρακες, για ενέργεια και «καύσιμα». Φυσικά, η δίαιτα συνδυάστηκε με καθημερινή άσκηση.

Η ίδια αν και στο παρελθόν δήλωνε περήφανη για τις καμπύλες της, δήλωσε πως η δίαιτα ήταν «ό,τι καλύτερο έχει κάνει στην ζωή της» και πως νιώθει υπέροχα. Η διαφορά της είναι αξιοπρόσεχτη. Η απώλεια κιλών είναι γνωστό πως κάνει καλό στην υγεία, οπότε η McCarthy έχει κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 350 / position2: 1637
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb