ΥΓΕΙΑ

6 πράγματα που σου έλεγαν όταν ήσουν παιδί αλλά δεν ισχύουν

Δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ

6 πράγματα που σου έλεγαν όταν ήσουν παιδί αλλά δεν ισχύουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας την αλήθεια για τα 6 πράγματα που σου έλεγαν όταν ήσουν παιδί αλλά δεν ισχύουν!

H ζάχαρη δεν σε κάνει υπερκινητικό

Ναι, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε "sugar high" δηλαδή υπερκινητικότητα λόγω "υψηλού επίπεδου ζάχαρης". Αυτό που ίσως μπορεί να κάνει υπερκινητικό είναι τα συντηρητικά σε ζαχαρούχα τρόφιμα.

Το να βλέπεις τηλεόραση από κοντά δεν θα σε τυφλώσει ούτε θα γίνει μύωπας

Η επιστήμη δεν βρήκε κάποια τρομερή σχέση ανάμεσα στην παρακολούθηση της τηλεόρασης από κοντά και την απώλεια της όρασης. Μπορεί να κουράσετε τα μάτια σας ή να αποκτήσετε πονοκέφαλο, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος μόνιμης βλάβης.

Η βιταμίνη C δεν σε βοηθά να γλιτώσεις το κρύωμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C δεν θα σας εμποδίσει να αρρωστήσετε. ΑΛΛΑ! Αν έχετε ήδη κρυολογήσει, η βιταμίνη C θα μπορούσε να βοηθήσει τα συμπτώματα να απομακρυνθούν γρηγορότερα.

Το χρυσόψαρο δεν έχει μνήμη τριών δευτερολέπτων

Παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει, μπορούν πραγματικά να θυμούνται αρκετά πράγματα. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι αναμνήσεις τους διαρκούν μήνες.

Το σκουφάκι σου δεν θα σε βοηθήσει στην πραγματικότητα

Λυπούμαστε μαμά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αλλά να φοράτε τα σκουφιά σας το χειμώνα, γιατί οποιοδήποτε ακάλυπτο τμήμα του σώματός σας θα απελευθερώσει τη θερμότητα του σώματος και θα κρυώσετε

Aν φας πολύ παγωτό θα παγώσει ο λαιμός σου και θα αρρωστήσεις

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ακόμη και αν φας παγωτό ενώ είσαι άρρωστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 217 / position2: 841
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb