STAY FIT 💪 FITNESS

Αυτή είναι η γυμναστική της νέας Lara Croft

Για φυσική κατάσταση και τέλειο σώμα

Αυτή είναι η γυμναστική της νέας Lara Croft

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 29χρονη Σουηδή ηθοποιός αποκάλυψε το αυστηρό προπονητικό πρόγραμμα που άλλαξε το σώμα της, αλλά και για ποιον λόγο δεν έβλεπε την ώρα να έρθουν οι Κυριακές.

Η πρωταγωνίστρια του «Tomb Raider», που κάνει θραύση στους κινηματογράφους, αποκάλυψε στο περιοδικό «Glamour» ότι πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, προπονούνταν επί τέσσερις μήνες πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπρεπε να αποκτήσω πάρα πολλές δεξιότητες και γυμνάστηκα τόσο πολύ που απέκτησα 5,4 κιλά επιπλέον μυϊκή μάζα» είπε η Alicia Vikander, και πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πρώτα γυμναζόταν και μετά πήγαινε στα γυρίσματα.

«Ξεκίνησα με αεροβική γυμναστική, πολλή yoga και pilates, και στη συνέχεια προστέθηκαν ασκήσεις για την αύξηση του όγκου των μυών μου» αποκάλυψε η 29χρονη. Εκμυστηρεύτηκε δε ότι απόλαυσε όλη τη διαδικασία της προπόνησης, καθώς έβλεπε το σώμα της να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Τώρα η πρωταγωνίστρια του reboot της ταινίας του 2001 «Lara Croft: Tomb Raider», που καθιέρωσε ως sex symbol την Jolie, δηλώνει ότι συνεχίζει τις ασκήσεις με βάρη για να διατηρήσει τον μυϊκό όγκο που απέκτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 162 / position2: 458
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb