ENTERTAINMENT

Ποιες είναι οι αλλαγές στο Instagram που θα κάνουν πανευτυχείς του χρήστες του;

Μάθετε όλες τις εξελίξεις γύρω από το πιο δημοφιλές social media

Δημοσίευση ΜΑΡ 25, 2018
Ποιες είναι οι αλλαγές στο Instagram που θα κάνουν πανευτυχείς του χρήστες του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Instagram εργάζεται σκληρά για να διορθώσει το πιο εκνευριστικό του χαρακτηριστικό: το μη χρονολογικό news feed. Το app ανακοίνωσε πως "φέρνει αλλαγές" για να δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο των timelines τους και να βεβαιώσει πως τα posts έχουν χρονολογική σειρά.

Ωστόσο, τα updates δεν θα είναι άμεσα -η εταιρεία δοκιμάζει μερικά νέα χαρακτηριστικά αντί να αλλάξει εντελώς ολόκληρο τον αλγόριθμο.

Δείτε τι πρέπει να ξέρετε για τις νέες αλλαγές στο Instagram:

To Instagram δοκιμάζει το "New Posts"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να διαλέξουν εκείνοι πότε να ανανενώσουν το feed τους, αντί να συμβαίνει αυτόματα. Πατώντας το κουμπί 'New Posts' θα μπορείτε να κάνετε refresh στα posts που μόλις ανέβηκαν. Αν δεν σας πειράζει η μη χρονολογική σειρά, τότε μπορείτε απλά να το αγνοήσετε.

Νεότερα posts μπορεί αν εμφανιστούν στην κορυφή του feed σας

Το Instagram δήλωσε επίσης πως σκοπεύει να "βεβαιώσει πως τα νεότερα posts έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν πρώτα στο feed". Παρά τα updates, βέβαια, το app ΔΕΝ θα γυρίσει εντελώς σε ένα απόλυτα χρονολογικό feed. "Οπότε αν η καλύτερή σας φίλη ανεβάσει μία selfie από τις διακοπές της στην Αυστραλία, θα σας περιμένει εκεί μόλις ξυπνήσετε," γράφει η δήλωση του Instagram. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες με τους οποίους έχει περισσότερη αλληλεπίδραση θα εμφανίζονται στο feed σας ασχέτως με το πότε ανέβασαν το post τους.

Οι παραπάνω αλλαγές έρχονται μετά από έντονες αντιδράσεις που αντιμετώπισε το app από τον Μάιο του 2016, όταν άλλαξε το news feed σε μη χρονολογικό timeline έτσι ώστε να μην χάνουμε τις στιγμές "που μας νοιάζουν περισσότερο". Δηλαδή, έθεσε ως προτεραιότητα τα posts των χρηστών οι οποίοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους περισσότερο μέσα στο Instagram.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 305 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb