CELEBS

Jennifer Lawrence: Δεν κάνω συχνά σeξ γιατί φοβάμαι τα μικρόβια

Τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της

Δημοσίευση ΜΑΡ 17, 2018
Jennifer Lawrence: Δεν κάνω συχνά σeξ γιατί φοβάμαι τα μικρόβια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μόλις 27 χρονών, έχει ένα Oscar, τραβάει τα φλας των φωτογράφων όποτε πατάει στο κόκκινο χαλί και αποτελεί αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια άνδρες. Όμως όπως η ίδια εξηγεί πως η σχέση της με το σeξ δεν είναι αυτή που φαντάζεται ο κόσμος.

Η Jennifer Lawrence εξηγεί πως στο σeξ είναι πολύ "μετρημένη" καθώς φοβάται τα μικρόβια. Αυτό προέκυψε από συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, όπου αποκάλυψε πως το γεγονός πως είναι μικροβιοφοβική επηρεάζει τη σeξουαλική της ζωή.

Μάλιστα, ομολόγησε πως αναγκάζει όλους τους συντρόφους της να κάνουν εξετάσεις για σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν την «ακουμπήσουν» για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι σε σχέση. Το κάνω σαφές πως έχω να κάνω σeξ εδώ και πολύ καιρό. Θελω να έχω μία σχέση πρώτα, καταλαβαίνεις. Είναι σκληρά τα πράγματα εκεί έξω», ανέφερε η ίδια και προσθέτει πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, ακόμη και την απλή χειραψία, γιατί φοβάται μην κολλήσει μικρόβια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πeη, αλλά το σeξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σeξ. Αυτό δείχνει πόσο μικροβιοφοβική είμαι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 252 / position2: 667
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb