ENTERTAINMENT

Rihanna: με μια «γροθιά» 1,6 δισ. δολαρίων γονάτισε τη μετοχή του Snapchat

H 30χρονη τραγουδίστρια πήρε την εκδίκησή της
Από το NEWSROOM
Rihanna: με μια «γροθιά» 1,6 δισ. δολαρίων γονάτισε τη μετοχή του Snapchat

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν μια προσωπικότητα με δύναμη στα social media όπως η Rihanna τα βάζει με μια εταιρία όπως το Snapchat, η "μάχη" έχει πάντα ενδιαφέρον. Τελικά η Rihanna "κέρδισε" με αποτέλεσμα η μετοχή της εταιρίας να παρουσιάσει ελεύθερη πτώση της τάξεως του 4,7% στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης. 

Και για να συμβεί αυτό αρκούσε μια δημόσια παρότρυνση της Rihanna στους fan της να διαγράψουν τη δημοφιλή εφαρμογή Snapchat. Αυτό είναι η εκδίκηση της Rihanna στην απόφαση του application να φτιάξει διαφημίσεις με slogan "Χαστούκισε τη Rihanna" ή "Γρονθοκόπησε τον Chris Brown".

Το Snapchat αποφάσισε να εκμεταλλευθεί εμπορικά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας του 2009, όταν ο ράπερ επιτέθηκε στην τότε σύντροφο του. Τότε ο Chris Brown καταδικάστηκε το 2009 σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και σε δικαστική επιτήρηση 5 ετών για την επίθεση του στην πριγκίπισσα της μουσικής και lifestyle βιομηχανίας Rihanna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Σκέφτομαι όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους άνδρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ιδίως όλους όσοι δεν έχουν ακόμα μιλήσει.. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε! Ντροπή σε εσάς. Διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή και τις συγγνώμες της" έγραψε στην μακροσκελή ανάρτηση της στο Instagram. Και πολύ γρήγορα η χρηματιστηριακή αξία του Snapchat έπεσε τουλάχιστον 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Η διαφήμιση εξετάστηκε και εγκρίθηκε από λάθος, καθώς παραβιάζει τη διαφημιστική πολιτική μας. Αποσύραμε αμέσως τη διαφήμιση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε που αυτό συνέβη" δήλωσε εκπρόσωπος τύπου του Snapchat στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αυτή είναι η δεύτερη ήττα του Snapchat. Η εταιρεία Snap απώλεσε τον Φεβρουάριο 1,3 δισεκατομμύρια στη χρηματιστηριακή της αξία την ημέρα που η μικρότερη των Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ που έχει λεγεώνα followers στο Twitter είπε ότι δεν χρησιμοποιεί πλέον το Snapchat γιατί δεν της αρέσει ο νέος σχεδιασμός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 302 / position2: 931
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb