ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτά τα σημάδια σου δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά άμεσα!

Ήρθε η ώρα να σκεφτείς την πιθανότητα νέας καριέρας

Αυτά τα σημάδια σου δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά άμεσα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τομέας της δουλειάς, αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή των ενήλικων ανθρώπων, το οποίο μάλιστα είναι υπεύθυνο για τη διαβίωση τους στις σύγχρονες κοινωνίες.

Σπουδές, σεμινάρια, ξένες γλώσσες και τόσα άλλα πράγματα που λίγο πολύ όλοι έχουν κάνει κατά καιρούς, προσπαθώντας να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση εργασίας, είναι οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον και μια ποιότητα στην καθημερινότητα.

Αρκετές φορές όμως, η δουλειά καταντάει καταναγκαστικό έργο, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς κίνητρα, που προκαλεί μόνο κούραση και βαρεμάρα. Τότε είναι που πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να δεις πως μπορείς να λύσεις αυτό το θέμα, αφού καλώς ή κακώς χρειάζεσαι τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλες φορές πάλι, όλο αυτό είναι τόσο βαθύ που το θεωρείς φυσιολογικό και δεν μπορείς να αντιληφθείς ό,τι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Επειδή όμως αυτό έχει πολύ κακή επίδραση γενικότερα πάνω σου και είναι κάτι που χρήζει αλλαγής, εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε τα σημάδια που αποκαλύπτουν ό,τι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου.

  • Νιώθεις όλο και πιο εξαντλημένος λόγω δουλειάς και έχεις χάσει εντελώς τον ενθουσιασμό σου για αυτήν

Σε περίπτωση που έχεις παρατηρήσει χρόνια εξάντληση, κατάθλιψη και κόπωση το πρώτο που πρέπει να τσεκάρεις είναι η δουλειά σου. Μιας και στη δουλειά ξοδεύεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου, είναι πολύ επόμενο να σε επηρεάζει ψυχολογικά, ειδικά δεν αν το κλίμα είναι κακό.

  • Το αντικείμενο και οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν σε αντιπροσωπεύουν καθόλου

Προφανώς αν κάνεις μια δουλειά που δεν έχει καμία σχέση σε όλα τα επίπεδα με εσένα, δεν θα σου αρέσει και δεν θα την κάνεις σωστά και θα σε καταπιέζει.

  • Τα λεφτά που αμείβεσαι, δεν καλύπτουν την πλήξη και την κενότητα που νιώθεις

Πολύς κόσμος δεν αφήνει μια δουλειά που δεν του αρέσει, φοβούμενος ό,τι θα χάσει την οικονομική του άνεση. Αν όμως η ψυχική σου υγεία χειροτερεύει, όσα λεφτά και αν βγάζεις δε γίνεται να μένεις κάπου που σου προκαλεί όλο και περισσότερο κακό μέρα με τη μέρα.

  • Παρά τις σωστές επιλογές που έκανες για την καριέρα σου, το αποτέλεσμα είναι λάθος

Έκανες πάντα ό,τι καλύτερο μπορούσες όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, όμως δεν νιώθεις ούτε χαρά, ούτε ευχαριστήσει, παρά το σημείο που έχεις φτάσει. Απλά έκανες αυτό που θεωρούσες ό,τι έπρεπε να κάνεις, όμως στην ουσία, δεν νιώθεις πλήρης.

  • Σκέφτεσαι και πιστεύεις ό,τι τα ταλέντα σου και γενικά οι γνώσεις και οι ικανότητες σου, θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται εντελώς διαφορετικά και πιο δημιουργικά

Μπορεί να σου έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη, αξίζω κάτι καλύτερο και εδώ βαλτώνω και αν πήγαινα κάπου αλλού θα μπορούσα να κάνω καλύτερα πράγματα. Αντί να την προσπερνάς, αποδέξου την και προσπάθησε να βρες αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις χρήσιμος και χαρούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 190 / position2: 723
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb