ENTERTAINMENT

Και πάλι πατέρας στα 57 του ο Hugh Grant

Ποιος είπε: «Τα παιδιά του τον έχουν μεταμορφώσει από ένα πολύ μίζερο άτομο σε ένα λιγότερο μίζερο άτομο»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2018
Και πάλι πατέρας στα 57 του ο Hugh Grant

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hugh Grant απέκτησε το πέμπτο παιδί του την περασμένη εβδομάδα, όταν η συντροφός του, τηλεοπτική παραγωγός Anna Eberstein έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί τους μαζί. Την είδηση αποκάλυψε κατά λάθος η πρώην σύζυγος του Grant, η Elizabeth Hurley κατά τη συνέντευξής της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στον Andy Cohen: «Ο Hugh έκανε ακόμα ένα παιδί την περασμένη εβδομάδα. Τώρα έχει πέντε. Τα απέκτησε όλα μετά τα 50 του». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «είναι ένας γοητευτικός μπαμπάς. Πραγματικά, πραγματικά γλυκός».

H Hurley προχώρησε ακόμα παραπέρα δηλώνοντας ότι η πατρότητα έχει αλλάξει πολύ τον Grant: «Τα παιδιά του τον έχουν μεταμορφώσει από ένα πολύ μίζερο άτομο σε ένα λιγότερο μίζερο άτομο. Τον έχουν βελτιώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο μικρά παιδιά μαζί - έναν γιο τον John, που γεννήθηκε το 2012, και ακόμα ένα παιδί που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, το φύλο και όνομα του οποίου δεν έγιναν ποτέ γνωστά. Αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός ηθοποιός ηγείται μιας προσπάθειας για τον σεβασμό της ιδιωτικότητας από τα tabloid.

Ο Hugh Grant έχει άλλα δύο παιδιά την Tabitha και τον Felix, με την Tinglan Hong, με την οποία είχε μία σύντομη σχέση.

Hugh Grant και Anna Eberstein έκαναν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, με την Anna να αποκαλύπτει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 273 / position2: 744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb