SKIN CARE

Φτιάξε μόνη σου το καλύτερο lip balm

Η συνταγή του έχει γίνει παγκοσμίως viral

Φτιάξε μόνη σου το καλύτερο lip balm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το να τρέχεις στα μαγαζιά και να δίνεις μια περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς και κρέμες, προφανώς και είναι πιο βολικό το να πηγαίνεις στην κουζίνα σου και με τα υλικά που έχεις εκεί να φτιάχνεις τα δικά σου, σπιτικά και φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Μετά από τις μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπο, τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις πως μπορείς να φτιάξεις ολομόναχη το πιο τέλειο lip balm που έχει γίνει viral παγκοσμίως. Πρόκειται για μια μίξη βουτύρου, κακάο και μέντας, η οποία πέρα από την υπέροχη μυρωδιά και γεύση, θα κάνει τα χείλη σου ακαταμάχητα και το σημαντικότερο, χωρίς χημικά!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα

εξής:

  • 1/4 του φλιτζανιού βούτυρο και κακάο
  • 1/4 του φλυτζανιού κερί από μέλισσες
  • 1/4 του φλυτζανιού λάδι καρύδας
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας

Διαδικασία παρασκευής:

Σε μια κατσαρόλα πρόσθεσε 2-3 δάχτυλα νερό και από πάνω της βάλε ένα μεταλλικό μπολ (σαν αυτά που λιώνεις τη σοκολάτα) και γέμισε το με ένα δάχτυλο νερό.

Μόλις αυτό αρχίσει να ατμίζει, ρίξε το βούτυρο, το κακάο, το κερί και το λάδι καρύδας και ανακάτεψε τα καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφού όλα τα υλικά λιώσουν και γίνουν ένα, κατέβασα τα από τη φωτιά και βγάλε το μπολ από την κατσαρόλα. Στη συνέχεια ρίξε στο μίγμα και το έλαιο μέντας και ανακάτεψε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθέτησε τις συσκευασίες αποθήκευσης του lip balm πάνω σε απορροφητικό χαρτί και προσεκτικά, ξεκίνα να τις γεμίζεις. Φρόντισε να το κάνεις την ώρα που το μίγμα είναι ζεστό και σε υγρή μορφή. Αν δεις ό,τι αρχίζει να κρυώνει, βάλτο πίσω στο μπολ και ζέστανε το, μέχρι να είναι ξανά υγρό.

Το lip balm σου έχει διάρκεια ζωής τρεις μήνες, οπότε φρόντισε να το αξιοποιήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 294 / position2: 1377
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb