ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Συγγνώμη, αλλά πρέπει να κοιτάξεις κατάματα την πικρή αλήθεια

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες έχει συμβεί να γνωρίσουν ένα αγόρι που πριν από λίγο καιρό βγήκε από μια σχέση, χωρίς να έχει σημασία και τόσο ο λόγος. Πιθανότατα να ήταν και το καλύτερο ραντεβού που είχες βγει το τελευταίο διάστημα και ο τύπος όντως να σου άρεσε πολύ, όμως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα.

Το θέμα αφορά κυρίως εσένα, ώστε να καταφέρεις να προστατεύσεις νωρίς τον εαυτό σου και να μην πέσεις στην porka miseria που θα σου φέρει με ένα αγόρι, κολλημένο με την πρώην του. 

Υπάρχουν μάλιστα ορισμένα σημάδια, που σου δείχνουν ξεκάθαρα ό,τι ο εκλεκτός της καρδιάς σου σκέφτεται ακόμα την προηγούμενη κοπέλα του. Βέβαια πολύ συχνά, τα παραβλέπεις, επειδή καμιά γυναίκα δεν θέλει να δει την αλήθεια πάνω σε αυτό το θέμα, είναι όμως καλύτερα να φεύγεις από τέτοιες καταστάσεις όσο είναι νωρίς.

Διάβασε ποια είναι αυτά παρακάτω:

Ο τρόπος που μιλάει για αυτήν: Γενικά, το να αναφέρεται συχνά στην πρώην του σημαίνει ό,τι ακόμα τον ενδιαφέρει το ζήτημα και δεν το έχει αφήσει πίσω του. Ειδικά δε, αν μιλάει άσχημα για αυτήν, την κατηγορεί και δείχνει απερίγραπτο μίσος απέναντι της, δυστυχώς την θέλει. Αν πάλι μιλάει καλά για αυτήν και το πόσο θεά ήταν και στην ερώτηση γιατί χωρίσατε σου απαντά ό,τι δεν πήγαινε άλλο η φάση τους, τότε φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί κατά 90% θα τα βρουν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείχνει αρκετά βιαστικός: Βγήκατε, περάσατε καλά και αρχίζει να σε βομβαρδίζει με μηνύματα, σου λέει να κοιμηθείτε μαζί, χωρίζεστε, σου στέλνει ξανά και μιλάτε για 100 ώρες και αυτό το πράγμα επαναλαμβάνεται, ενώ στην ουσία τον ξέρεις μόλις λίγες ημέρες. Το αγόρι σου νιώθει έλλειψη συντροφικότητας και την ψάχνει σε σένα, στην πραγματικότητα όμως, η συντροφιά που θέλει είναι της πρώην κοπέλας του, για αυτό και θα σε αφήσει σύντομα, αν δεν το κάνεις εσύ εγκαίρως.

Τον χώρισε ή την χώρισε: Στην πρώτη περίπτωση, αν δηλαδή να ήταν η κοπέλα που τον χώρισε, μπορεί να είσαι εσύ εκείνη που βρήκε στην προσπάθεια του να ξεπεράσει την κατάθλιψη που βίωσε ή ακόμα και να θέλει να την εκδικηθεί μαζί σου. Αν την χώρισε και μάλιστα καλά, τότε πολύ πιθανό να το μετανιώσει σύντομα και να προσπαθήσει να τα βρει ξανά μαζί της. Οπότε γενικά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δώσε του χρόνο: Αν βλέπεις ό,τι ακόμα τον τρώει η προηγούμενη σχέση του, δώσε του χρόνο. Άφησε τον να βρεθεί με την πρώην του, να βγει μαζί της, να κάνουν παρέα, ακόμα και σeξ. Είναι απαίσιο, ισχύει, αλλά αν σε θέλει πραγματικά θα επιστρέψει σε εσένα και αυτή θα είναι η ύστατη απόδειξη ό,τι ενδιαφέρεται για το μεταξύ σας. Αν πάλι δεν επιστρέψει, τουλάχιστον θα έχεις γλυτώσει από μια κακή σχέση και περιττά προβλήματα. Οπότε κερδισμένη θα βγεις και στις δυο περιπτώσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 309 / position2: 1384
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb