SKIN CARE

Διώξε τις σακούλες από τα μάτια με φυσικούς και απλούς τρόπους!

Είναι πολύ εκνευριστικές, όλες οι γυναίκες το ξέρουν!

Διώξε τις σακούλες από τα μάτια με φυσικούς και απλούς τρόπους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μάτια είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο σώμα και το πρόσωπο, πιο συγκεκριμένα και είναι από τις πρώτες περιοχές που κάνουν την εμφάνιση τους τα σημάδια του χρόνου.

Η σχολαστική τους φροντίδα είναι απαραίτητη, αν θέλεις να τα διατηρήσεις φρέσκα και νεανικά, καθώς είναι γνωστό ό,τι τα κουρασμένα μάτια σε δείχνουν μεγαλύτερη. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει πάντα να ξεβάφεσαι πριν τον ύπνο και να βάζεις κρέμα, ώστε να διατηρήσουν την ελαστικότητα του δέρματος τους.

Πέραν όμως από τις ρυτίδες που έρχονται μετά τα 30, άλλο ένα ενοχλητικό πρόβλημα, είναι οι σακούλες κάτω από τα μάτια, οι οποίες εμφανίζονται συχνά από την κούραση και το ξενύχτι. Σε άλλες κυρίες, μπορεί να είναι βέβαια κληρονομικό, παρόλα αυτά, υπάρχουν φυσικοί και εύκολοι τρόποι για να τις αντιμετωπίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτα από όλα, μπορείς να απευθυνθείς στα φακελάκια τσαγιού. Αφού λοιπόν κάνεις τα τσαγάκια σου, θα κρατήσεις τα φακελάκια που χρησιμοποίησες και θα τα τοποθετήσεις στα μάτια σου για 10 - 15 λεπτά. Το τσάι περιέχει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης, η οποία συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά και τανίνη, που θεραπεύει τους ερεθισμούς, τις φλεγμονές και γενικώς, συμβάλλει στο μη πρήξιμο των ματιών.

Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις κρύες κομπρέσες, μιας και η χαμηλή θερμοκρασία συστέλλει τα τριχοειδή αγγεία και αναζωογονεί τη λεμφική λειτουργία.

Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς μια κρέμα σε μορφή τζελ, την οποία θα έχεις πάντα στο ψυγείο σου και τέλος, η κλασική συνταγή με τις φέτες αγγουριού, είναι ένα το απόλυτο βάλσαμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 204 / position2: 825
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb