ΜΟΔΑ

Οίκος μόδας φόρεσε στα aιδοία των μοντέλων του περούκες για την πασαρέλα

Σίγουρα από τα πιο ανατρεπτικά πρότζεκτ που έχετε δει στο χώρο της Μόδας

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2018
Οίκος μόδας φόρεσε στα aιδοία των μοντέλων του περούκες για την πασαρέλα

Mε το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θεατές που παρακολούθησαν μία προκλητική επίδειξη μόδας Νοτιοκορεάτη σχεδιαστή με ημίγυμνα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα εκθέτοντας σε κοινή θέα το αιδοίο τους που είχε περούκα.

Στόχος του σχεδιαστή ήταν να δώσει μία φουτουριστική πανκ αισθητική.

Η «Kaimin», ο νοτιοκορεατικός οίκος μόδας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε την ιδέα να φορέσει στα μοντέλα του περούκες στο σχήμα του αιδοίου.

Η προκλητική επίδειξη πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στη Νέα Υόρκη με τα μοντέλα να φορούν κατακόκκινες μπότες από λουστρίνι μέχρι τους μηρούς και μεταλλικά μπουφάν.Το μακιγιάζ τους ήταν έντονα στα μάτια ενώ τα μαλλιά τους ήταν εμπνευσμένα από τη εποχή του πανκ.

Την παράσταση όμως έκλεψαν οι περούκες στο αιδοίο, γνωστές ως «merkins», οι οποίες χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα.

Εκείνη την εποχή, οι γυναίκες που είχαν ψείρες και άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα επέλεγαν να ξυρίσουν τα απόκρυφά τους και να τα καλύψουν με merkin. Κυρίως οι πόρνες κατέφευγαν στις περούκες για να κρύψουν στα γεννητικά όργανα νοσήματα όπως η σύφιλη και η γονόρροια. Μαζί με τις περίεργες «περούκες», αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην πασαρέλα ήταν τα γούνινα αξεσουάρ, τα οποία είχαν έντονα χρώματα αλλά και τα μοντέλα που περπατούσαν με άνεση στα υπερυψωμένα παπούτσια.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Νοτιοκορεάτης σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή «Άνοιξη / Καλοκαίρι, υπό τον τίτλο «Οriental Garden».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 235 / position2: 739
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb