ENTERTAINMENT

Salvador Sobral: Αγνώριστος στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

Πιο παχύς και πιο υγιής από ποτέ εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη ο περσινός νικητής της Eurovision
Από το NEWSROOM
Salvador Sobral: Αγνώριστος στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής Salvador Sobral, ο νικητής του περσινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Λισαβόνας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς. Εμφανώς αλλαγμένος μίλησε για όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νοσηλεία του.

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά. Εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.

Ο Salvador Sobral εμφανίστηκε με περισσότερα κιλά από ότι τον είχαμε συνηθίσει και όπως τόνισε οι γιατροί του είπαν ότι μετά την επέμβαση θα αποκτήσει και πάλι μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Μάλιστα, μέσω facebook, ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως ετοιμάζει ήδη το νέο του τραγούδι.

Ο Salvador Sobral αναδείχθηκε νικητής στο Κίεβο της Ουκρανίας, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη στη Eurovision, με ένα τραγούδι σε ρυθμούς τζαζ το οποίο έγραψε η αδελφή του Luisa Sobral, με τίτλο "Amar Pelos Dois" (Σε αγαπώ και για τους δυο μας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 325 / position2: 1579
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb