FASHION WEEK GIRL TRENDS

Πώς να πετύχεις το απόλυτο street style

Tips and tricks
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να πετύχεις το απόλυτο street style

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To street style θέλει απλώς μέθοδο. Aυτά είναι τα σωστά βήματα για να το πετύχεις 100%

Βάλε χρώμα

Δοκιμάστε να ενσωματώσετε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και αντίθεσης για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντύσιμό σας επειδή το χρώμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες άτομα που φορούν μαύρα. 

Αξεσουάρ

Ο καλύτερος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή των φωτογράφων είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο ντύσιμο, ή μερικά τολμηρά αξεσουάρ. Μεγάλα γυαλιά ηλίου, χρωματιστές τσάντες και πολύχρωμα παλτό - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Τα brands όπως η Gucci, η Balenciaga και η Off-White ™ εξακολουθούν να κυριαρχούν στο street style...

Παπούτσια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό μπορεί να είναι προφανές, αλλά το παιχνίδι παπουτσιών είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για τo street style. Mε το come back των αθλητικών, και ειδικά των Balenciaga Triple-S, των Palace x Reebok και των Virgil Abloh x της Nike αλλά και των all time classic Stan Smith έχετε σίγουρα ένα plus στο τσεπάκι. Φέτος, το αθλητικό κάνει κουμάντο.

Δυο - δυο

Εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος, πάρτε μαζί την πιο στυλάτη φίλη σας. Φορέστε τα πιο τολμηρά και φωτεινότερα ρούχα σας και σιγουρευτείτε ότι παραμένετε κοντά ο ένας στον άλλο ανά πάσα στιγμή, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα εμφανιστούν οι φωτογράφοι :) 

Να είσαι ο εαυτός σου ΠΟΛΥ

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν αλλά το πιο σημαντικό είναι να φορέσετε ό,τι θέλετε. Δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται για το street style γι 'αυτό αρπάξτε την ευκαιρία και εκφραστείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 143 / position2: 1015
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb