ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Και όμως η πίτσα είναι πιο υγιεινό πρωινό από τα δημητριακά!

Ποιος ο λόγος που αυτό συμβαίνει;

Και όμως η πίτσα είναι πιο υγιεινό πρωινό από τα δημητριακά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, φαίνεται ό,τι η πίτσα είναι πιο υγιεινό πρωινό, από κάποια δημητριακά. Είναι γνωστό πως ορισμένα από αυτά, περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και λιγότερες πρωτεΐνες και καλά λιπαρά.

Από την άλλη, η πίτσα περιέχει μεγάλο ποσοστό πρωτεϊνών και ενώ θα σε ικανοποιήσει γευστικά, θα σε κρατήσει χορτάτο για όλο το πρωί. Αξίζει να γνωρίζεις ό,τι, συνήθως ένα κομμάτι πίτσας και ένα μπολ ζαχαρούχων δημητριακών, έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. Παράλληλα, οι ερευνητές που διεξήγαγα αυτήν τη μελέτη, θεωρούν ό,τι το τυρί πρόκειται να είναι η μελλοντική υπερ-τροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί λοιπόν η πίτσα να είναι για πολλούς μια κακή επιλογή για φαγητό, φαίνεται όμως ό,τι δεν είναι τόσο κακή επιλογή για πρωινό, καθώς μοιάζει σαν μια πιο ισορροπημένη τροφή, ανάλογα με τα θρεπτικά της συστατικά. Ειδικότερα, αν κάποιος τη συγκρίνει με ένα μπολ γεμάτο με δημητριακά που έχουν ζάχαρη. 

Αν λοιπόν έχεις περάσει μια μεγάλη νύχτα έξω, γυρίζοντας και πίνοντας στα μπαρς, μη διστάσεις να φας την πίτσα που σου έμεινε από την προηγούμενη ημέρα. Απλώς πρόσεξε να μην τρως πίτσα κάθε μέρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 240 / position2: 813
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb