TV ΣΕΙΡΕΣ

Sunday Live: Τι μάθαμε για το νέο show με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι
Από το NEWSROOM
Sunday Live: Τι μάθαμε για το νέο show με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά στην Κυριακάτικη prime time ζώνη, με ένα δυνατό και δοκιμασμένο δίδυμο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live

Η παραγωγή φιλοδοξεί να μας παρουσιάσει ένα show γρήγορο, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο παιχνίδια, πλούσια δώρα, εκπλήξεις, φάρσες, και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. 

Το show θα αποτελείται από πολλές, διαφορετικές ενότητες. Οι παρουσιαστές θα παίζουν, θα βρίσκονται εντός και εκτός πλατό και δε θα αφήσουν καλεσμένους, celebrities, guests, κοινό και τηλεθεατές σε ησυχία, με αμέτρητα και απολαυστικά challenges.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη ο «μικρός Νίκος» και η «μικρή Ζέτα», με τον αυθόρμητο τρόπο τους θα φέρνουν σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της εκπομπής… Εν δράσει σε κάθε live και η Τζένη Μελιτά. Ο καθένας, μπορεί να αιφνιδιαστεί κατά τη διάρκεια του show, να κληθεί να παίξει ρόλους και παιχνίδια εντός και εκτός πλατό, διεκδικώντας πολλά δώρα!

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη. Μαζί μας και ο θίασος του Grease.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 277 / position2: 708
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb