CELEBS

Βίκυ Καγιά: Από το μαιευτήριο μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της

Μαμά και γιος ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2018
Βίκυ Καγιά: Από το μαιευτήριο μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Βίκυ Καγιά έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Ο νεογέννητος Κάρολος Ηλίας ήρθε στην ζωή πριν από μερικά 24ωρα και όπως μάθαμε o ευτυχισμένος μπαμπάς είχε φροντίσει να υπάρχουν στο μαιευτήριο εκατοντάδες γλυκίσματα από το ζαχαροπλαστείο του για τους επισκέπτες.

Σήμερα η Βίκυ ανέβασε από το μαιευτήριο την πιο γλυκιά φωτογραφία. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά λαμπερή όσο ποτέ κοιτάζει με λατρεία τον νεογέννητο γιο της ο οποίος κοιμάται δίπλα της στο κρεβάτι. Η λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: "I 💙 you my little boy! 👶🏼🌟⭐️🙏#KarolosElias #krassaki2 #welcometotheworld #blessed #happy #familyiseverything 👨‍👩‍👧‍👦"

Νωρίτερα σήμερα η Βίκυ μίλησε στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, λέγοντας: Είναι πολύ συγκινητικό, πολύ γλυκό αλλά είναι και δύσκολο γιατί η καισαρική έχει τα δικά της θέματα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει τη χαρά. Είναι εκπληκτικό πράγμα να φέρνεις μια ζωή στον κόσμο.Δεν πήγαν όπως τα είχα προγραμματίσει, καθώς Παρασκευή τελείωσαν τα γυρίσματα και Σάββατο έσπασαν τα νερά. Μοιάζει στον Ηλία. Το είδε το μωρό η Μπιάνκα και μου ζήτησε να το χαϊδέψει»…

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 284 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb